Vi tilbyder

Vinduespolering Ringsted & omegn

Professionel vinduespolering i Ringsted & omegn til private og erhverv. Få professionel vinduespolering i høj kvalitet hos Alt på det rene.

Professionel polering

Vinduespolering i Ringsted for private og erhverv

Alt på det rene ApS tilbyder vinduespolering i Ringsted og omegn. Vinduespolering er en vigtig del af vedligeholdelsen for både private og erhverv i Ringsted og omegn, hvis disse fortsat skal være attraktive og hygiejniske. Snavs og beskidte partikler hober sig hurtigt op, hvis man undlader at rengøre sine vinduer regelmæssigt.

Hos Alt på det rene ApS varetager vi store som små vinduespoleringsopgaver. Det handler mest af alt om den enkelte kundes ønsker og behov til vinduespoleringen. Ved en fast serviceaftale er man sikret rene og pæne vinduer året rundt.

Rengøring morgen, middag og aften

Hos Alt på det rene ApS ved vi, at det er vigtigt, at den aftalte vinduespolering altid leveres til det aftalte tidspunkt. Dette tidspunkt er aftalt efter dét tidspunkt, som passer bedst til driften i din virksomhed el. i dit private hjem. Vi kan komme i dagtimerne såvel som morgentimerne eller aftentimerne. 

Fast team til en fast aftale på vinduespolering i Ringsted

Alt på det rene ApS har et fast team af stabile vinduespudsere, så vi altid kan garantere, at den planlagte vinduespolering – som du har behov for – sker i trygge og sikre hænder hver gang. Vi går meget op i punktlighed og møder derfor altid til den aftalte tid til vinduespolering i Ringsted og omegn, samt vi udfører arbejdet i den bedste kvalitet. 

Alle slags vinduer og vinduespartier

Vi har bred erfaring inden for professionel vinduespolering.. Vi har stor ekspertise i alle former for vinduer i alle typer bygninger. Det betyder, at vi pudser alle slags vinduer, hvad enten det drejer sig om høje, lavtsiddende, små eller store vinduespartier. Vores vinduespudsere tilpasser opgaven. 

Moderne hjælpemidler til opgaven

Vi kommer i alle højder, længder og bredder. Det kan lade sig gøre, da vi har moderne hjælpemidler til enhver opgave. Det er b.la. moderne hjælpemidler som vandanlæg, biler med vandtanke og teleskopvaskere, der er med til at sikre, at vi kan udføre alt arbejde på en sikker og forsvarlig måde.

Få rene vinduer nu

Få et uforpligtende tilbud på vinduespolering og vedligehold i Ringsted

Vi tilbyder en samlet pakke, så du kun behøver én leverandør til dine services inden for rengøring og vedligehold. Ønsker du at høre mere om dine rengøringsmuligheder, er du velkommen til at henvende dig.

Nemt og effektivt

Få en fast aftale på vinduespolering i Ringsted & omegn

Hos Alt på det rene ApS har vi stor erfaring med alt-i-en serviceaftaler, så du kan få vinduespolering med tryghed og fleksibilitet. Spar tid og penge med en fast aftale på vinduespolering i Ringsted og omegn. Vi tilbyder skræddersyet serviceaftaler, der afhænger af den enkelte kundes ønsker, behov og krav til vinduespoleringen. Vi kommer i det tidsrum, som passer bedst til virksomheden drift eller i det private hjem. 

Er der behov for flere services, kan vi tilbyde at udarbejde en alt-i-en aftale. Det skaber en tryghed og fleksibilitet, da det er muligt at samle  alle sine services i en samlet aftale, som gør det nemt og fleksibelt. Kunden kan justere sine services ved kun at kontakte én leverandør.

”Alt på det rene er en god samarbejdspartner for os, der er altid stor forståelse for, hvor og hvornår en vinduespudsning passer ind i vores hus og uden det forstyrrer vores mange gæster. Vi har samarbejdet med Alt på det rene siden 2011 og de leverer altid et godt stykke arbejde, og har nogle gode og fleksible medarbejdere.”

Comwell Roskilde / Annette Gottlieb - Hoteldirektør