Ejendomsservice på sjælland og fyn

Rengøring af flyttelejlighed

Lad Alt på det rene klare jeres rengøring af flyttelejlighed. Brug tiden andet sted og koncentrer jer om jeres nye hjem i stedet.
Læs mere herunder og bestil en rengøring af flyttelejlighed.

Rengøring af flyttelejligheder

Rengøring af flyttelejlighed på Sjælland og Fyn

Vi tilbyder professionel og effektiv rengøring af flyttelejligheder

Hos Alt på det rene ApS har vi, gennem en lang årrække, udført rengøring af flyttelejligheder på stramme tidsplaner og på korte varsler. Vi er rustet til simple såvel som avanceret rengøringsopgaver. Vi står også klar til at hjælpe til hos jer.

Stor erfaring inden for rengøring af flyttelejligheder

Vi har samarbejdet med diverse ejendomsservicekunder og boligselskaber i forbindelse med fraflytning af lejligheder. Heriblandt: DAB, Vestsjællands boligselskab, Svendborg boligselskab, Holbæk Boligselskab, Næstved Boligselskab samt Korsør boligselskab om at håndtere flyttelejligheder.

Vi overholder altid en stram tidsplan

Vi ved, at der altid er en tidsplan, der skal overholdes, når lejligheder fraflyttes og skal sættes i stand. Vi tilbyder den sidste ”make over”, så de fremstår rene og pæne til de nye beboere. Vi er altid meget fleksible og rykker derfor ud med kort varsel, hvad enten det er en lille, mellem eller stor opgave.

Vi er prækvalificeret og godkendt til samarbejde

Vi er oplagte samarbejdspartnere til rengøringsydelser inden for rengøring i nyopførte lejligheder og diverse opgaver for boligselskaber. Vi er allerede prækvalificeret, godkendt og har den efterspurgte erfaring i branchen. 

Vi koordinerer med diverse håndværkere

Vi er vant til at skulle koordinere vores rengøringsarbejde med malere, gulvmænd og øvrige håndværkere. Det er gældende i forbindelse med istandsættelse af flyttelejligheder, og vi garanterer altid et godt samarbejde. 

Få et uforpligtende tilbud på rengøring af flyttelejligheder på Sjælland og fyn

Behov for en erfaren samarbejdspartner til rengøring af flyttelejlighed på Sjælland og Fyn?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at vide mere omkring, hvad vi kan tilbyde, er man altid velkommen til at henvende sig. Vi skræddersyer altid en aftale ud fra behov og ønsker.

Rengøring af flyttelejligheder

Omfattende rengøring af flyttelejlighed

Vi benytter svanemærkede produkter til vores rengøringsarbejde

Ved flytning er der ofte behov for en meget grundig og omfattende rengøring, som kræver en professionel hånd. Hos Alt på det rene ApS har vi stor ekspertise og mange års erfaring inden for hovedrengøring.

En hovedrengøring kan rumme mange forskellige ydelser. Det kan f.eks. indebære rengøring af køkken, skab, badeværelse, vindueskarm, afkalkning, gulve og meget mere. Rengøringen tilpasses efter behov.