Ejendomsservice

Grøn vedligeholdelse

Vi har stor erfaring med service og pleje når det kommer til grøn vedligeholdelse.
Skal vi stå for vedligeholdelse af dine grønne områder? Kontakt os i dag og hør mere.

Grøn vedligehold

Bred vifte af kompetencer inden for grøn vedligeholdelse

Vi tilbyder en bred vifte af serviceopgaver inden for grøn vedligehold 

Græsslåning

Lugning

Hækkeklipning

Beskæring

Fejning af gårdarealer/fortorv

Bortskaffelse af haveaffald

Snerydning/saltning

m.m.

Grøn vedligehold

Hos Alt på det rene ApS har vi stor erfaring inden for service, pleje og vedligeholdelse af grønne områder. Vi tilbyder alt lige fra græsslåning og hækkeklipning til fejning af gårdarealer og bortskaffelse af haveaffald. 

Ad hoc opgaver​

Har firmaet eller din private ejendom pludselig behov for en kærlig hånd, kan du trygt tage kontakt til os. Vi varetager opgaver på kort varsel. Vi løser simpelt såvel som avanceret. Det handler udelukkende om den enkeltes behov.

Alt-i-en serviceaftale

Du har mulighed for at få en fast serviceaftale inden for grøn vedligehold, så vi kommer med faste mellemrum. Derudover kan du med fordel samle alle dine ydelser inden for rengøring og grøn vedligehold i én samlet aftale.

Miljø og klima

Hos Alt på det rene ApS tager vi hånd om miljøet. Vi synes, at det er vigtigt at skåne miljøet, så vi tilbyder naturligvis miljørigtig service og pleje. Vi bruger miljøvenlige produkter og materialer samt vi sorterer efter gældende krav.

Få et uforpligtende tilbud på grøn vedligehold

Få et tilbud på grøn vedligeholdelse og service

Er du i tvivl om noget, eller ønsker du at høre mere om dine muligheder, er du velkommen til at henvende dig for at få et uforpligtende tilbud på grøn vedligehold. Vi skræddersyer et tilbud ud fra dine ønsker. 

Grøn vedligehold

Hvad indebærer en serviceaftale på grøn vedligeholdelse?

En serviceaftale indebærer service, pleje og vedligehold i faste intervaller, som jævnligt kvalitetskontrolleres

En fast serviceaftale er en aftale, som sparer kunden for mange ekstra timer, slid og penge. Derudover er kunden garanteret ydelser, der er udført af præcision og kvalitet. Ydelserne bliver jævnligt kontrolleret, så kunden er sikret den samme kvalitet hver gang, vi er forbi.

Derudover tilbyder vi en alt-i-en aftale, som gør, at kunden kan kombinere en række ydelser og samle alt dette i en fælles aftale. Det betyder, at kunden ikke behøver at kontakte mere end én leverandør. Det gør det også nemmere at justere ydelserne efter behov og ønsker.

"Vi har samarbejdet med Alt på det rene siden 1995, så det taler jo for sig selv. Vi har en god kommunikation og de forstår at lave et pænt stykke arbejde hvilket vi sætter stor pris på".

Økonomichef Per Jensen / Enemærke & Petersen