Ydelser til private og erhverv

Rengøring Sjælland & Fyn

Alt på det rene tilbyder professionel rengøring på Sjælland & Fyn til både private og erhverv.
Få et skræddersyet tilbud på rengøring. Hos os får du kvalitet og rene resultater.

Kvalitet med de bedste løsninger

Skræddersyet Rengøring Fyn & Sjælland

Vi gør rent med de bedste produkter og materialer på markedet, som er en forudsætning for resultater af kvalitet

Hos Alt på det rene ApS udfører vi primært rengøring på Sjælland og Fyn, og vi har mange års erfaring inden for rengøring i alle typer erhverv og brancher. Det betyder, at vores team er rustet til at kunne mestre enhver rengøringsopgave, hvad enten det drejer sig om kontorrengøring, haller, rengøring ved byggepladser eller ved nyopførte bygninger eksempelvis.

Vi gør rent ud fra kundernes ønske til tid, sted og ydelser. Vi varetager tilmed opgaver for private, så du kan trygt tage kontakt.

Coachet og uddannet rengøringspersonale

Alt på det rene ApS har udelukkende rengøringspersonale, der er nøjagtigt instrueret til den enkelte opgave, som vedkommende er pålagt. Vi gør rent med kvalitetsmaterialer og kvalitetsprodukter, så kunden er sikret det mest holdbare resultat. Vi bestræber os på at benytte miljøvenlige og svanemærkede produkter i det omfang, det kan lade sig gøre. 

Få en fast rengøringsaftale

Hos Alt på det rene ApS tilbyder vi faste rengøringsaftaler. Vi skræddersyer altid vores faste rengøringsaftaler ud fra ønsker og behov. Vi sætter en ære i, at den aftalte rengøring udføres til den aftalte tid, på det rette sted og til fuld tilfredshed. Derfor har vi fast kvalitetskontrol, så den enkelte rengøringsydelse altid har samme høje standard, og du ikke oplever hverken svigt eller afbræk.

Spar tid og penge med en samlet rengøringsaftale

Tit og ofte oplever vi at møde en række erhvervskunder, som har behov for mere end blot én rengøringsaftale. Det kunne f.eks. være vinduespolering, grønt vedligehold, trappevask eller lignende. Hos Alt på det rene ApS tilbyder vi derfor en alt-i-en aftale, så du kan få samlet alle dine ydelser i en aftale. 

Rengøring af store som små arealer

Alt på det rene ApS en servicevirksomhed med stor ekspertise i skræddersyet løsninger til din rengøring på Sjælland og Fyn, der er tilpasset det enkelte erhverv. Vi er meget fleksible, og vi sætter en ære i at få alle kundernes opgaver til at gå op i en højere enhed. Vi håndterer enhver opgave og kan varetage store såvel som mindre arealer.

Skræddersyet rengøring

Få et samlet tilbud på rengøring på Sjælland & Fyn

Bor du på Sjælland eller Fyn og ønsker du at høre mere om dine rengøringsmuligheder hos os, er du velkommen til at henvende dig for at få et uforpligtende tilbud på rengøring. Vi skræddersyer et tilbud ud fra dine ønsker.

kvalitetsprodukter til miljøRengøring

Rengøring er meget mere end spand, klud og sæbe

Hos Alt på det rene ApS har vi coachet og uddannet vores personale inden for miljø og kvalitetsprodukter

Langt de fleste kan vride en klud, men det handler om meget mere end det. Det handler om faglighed og kendskab til markedets bedste metoder, produkter og materialer. Hos Alt på det rene ApS garanterer vi kvalitetsresultater, der er udført med respekt for det gode arbejde.

Der er gennem de sidste mange år kommet stort fokus på miljø og klima. Miljøet er naturligvis udtænkt og integreret som en fast det af vores arbejde i dagligdagen. Vi anvender kvalitetsprodukter, der er Svanemærkede og miljøvenlige, og vi sorterer altid vores affald.

"Vi har samarbejdet med Alt på det rene siden 1995, så det taler jo for sig selv. Vi har en god kommunikation og de forstår at lave et pænt stykke arbejde hvilket vi sætter stor pris på".

Økonomichef Per Jensen / Enemærke & Petersen