Ejendomsservice

Rengøring efter håndværkere

Lad Alt på det rene stå for jeres rengøring efter håndværkere og brug tiden på noget andet.
Lige meget om I skal flytte ind eller ud, er det rart med et rent hjem. Lad os stå for rengøring og slap i stedet af.

Rengøring efter håndværkere

Rengøring efter håndværkere som det afsluttende finish

Behov for en erfaren servicevirksomhed med ekspertise i håndværkerrengøring?

Hos Alt på det rene ApS tilbyder vi effektiv håndværkerrengøring, som er kundens sikkerhed for rengøring, der er i orden. Vi rykker ud med kort varsel, når håndværkerne er færdige. Vi har tilmed de rette materialer, udstyr og produkter.

Hvorfor vælge en erfaren til håndværkerrengøring?

Vi ved, at det er vigtig for håndværkere at efterlade et godt indtryk ved aflevering af et endt byggeprojekt. Et byggeprojekt skal helst fremtone så fejlfrit som muligt, hvis man vil efterlade et godt indtryk hos kunden.

Grundig rengøring undervejs

Ved nogle byggeprojekter kan der være behov for rengøring undervejs i projektet. Det er i nogle tilfælde nødvendigt at gøre klar til forskellige etaper i processen, samt der er den eftertragtede slutrengøring.

Vi rykker ud, når du har behov for det

Vi er helt klar over at byggeopgaver ofte er pressede på tiden, og derfor er vi meget fleksible og rykker ud når du har behov for det. Vi sender altid et team af kvalificerede medarbejder, så du får kvalitet i top.

Vores værdier

Når du vælger Alt på den rene ApS, vælger du en virksomhed, som vægter kvalitet, stabilitet og grundighed. Vores faglighed og mange års erfaring er kundens sikkerhed for resultater i den bedste kvalitet – hver eneste gang.

tilbud på rengøring efter håndværkere

Behov for rengøring undervejs eller blot en slutrengøring?

Vi skræddersyer et uforpligtende tilbud ud fra behov og ønsker. Vi tilbyder slutrengøring såvel som rengøring undervejs. Kontakt os allerede i dag og hør meget mere om dine muligheder for håndværkerrengøring.

Rengøring efter håndværkere

Rengøring af mandskabsvogne

Det kræver gode og rene arbejdsforhold at mestre et byggeprojekt sikkert, hurtigt og effektivt

Jeres medarbejdere skal være produktive, og vi tilbyder derfor også rengøring af mandskabsvogne. Vi er fleksible og tilbyder naturligvis rengøring, som er tilpasset jeres behov til tid, sted og omfang.

Det kan være, at I ønsker, at vi også gør rent på faste tidspunker. Det kan være lige fra én til flere gange om ugen. Vi tager os også af opgaver, som udelukkende kræver ad hoc undervejs i projektet.