Ejendomsservice

Trappevask

Trappevask og rene opgange

Rene og indbydende trappeopgange

Vi udfører fast kvalitetskontrol på alle vores rengøringsaftaler

Hos Alt på det rene ApS ved vi, at rengøring handler om meget mere end ”blot” et rent resultat. En ren trappeopgang er nemlig afgørende for dét indtryk, som de passerende gør sig. En pæn og ren trappeogang udstråler trivsel og stabilitet.

Har du behov for en erfaren samarbejdspartner til fast rengøring af dine trapper og trappeopgange, kan du trygt henvende dig. Vi tilbyder rengøring ud fra dine behov og ønsker. Vi kommer fast og sørger jævnligt for at vedligeholde det rene resultat.

Inbydende og hygiejnisk

Hos Alt på det rene ApS har vi stor erfaring inden for rengøring og vedligehold af trapper og trappeopgange. Vi holder trappeopgangene rene og pæne, så de altid fremstår indbydende og hygiejniske. Rene omgivelser signalerer trivsel, og hvor der er trivsel, må der være tilfredse beboere.

Tilfredse beboere og boligselskaber

Hos Alt på det rene ApS har vi stor erfaring inden for faste samarbejder med beboere og boligselskaber. Vi tilbyder rengøring i lejlighedskomplekser med enten få eller mange lejligheder. Vi tilbyder rengøring, der garantere pæne opgange og trapper, der imødekommer behov, ønsker og krav til rengøringen.

Servicepartner til relaterede opgaver

Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du har behov for diverse rengøringsydelser. Det er gældende for b.la. erhverv og boligselskaber. Udover trappevask varetager Alt på det rene også professionel rengøring af vaskerier, ejendomskontorer, fællesrum, fælleskøkkener og meget mere.

Professionelle fagfolk til opgaven

Vores rengøringspersonale er nøje udvalgt, og det er coachet og uddannet til at udføre den pågældende opgave miljørigtigt. Vi sæter en ære i faglighed og rengøring med markedets bedste kvalitetsprodukter. Vi indtænker altid miljø i vores arbejde og uddanner løbende vores ansatte med nye rengøringskurser.

Få et tilbud

Tid til en indbydende trappeopgang?

Hos Alt på det rene ApS kan du altid henvende dig for at få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi skræddersyer gerne et tilbud ud fra dine ønsker, behov og krav til aftalen. 

Hovedrengøring af trappeopgane

Trappevask i Ringsted

En dybdegående rengøring, hvor det bestræbes at få opgangen til at fremstå ny og skinnende ren

Ugentlig trappevask sikrer rene og pæne omgivelser. En halv- eller helårlig hovedrengøring af trappeopgangen vil dog øge den samlede renhedsopfattelse hos beboerne. Vi tilpasser selvfølgelig rengøring, så den er tilpasset hver enkel kunde behov og ønsker.

Hovedrengøring vil typisk indbefatte en ekstra dybdegående vask af trappetrin, nedvaskning af alle flader samt gelændere, lamper og meget mere. Ved en hovedrengøring kommer man i bund med rengøringen, og man efterlader opgangen så skinnende som muligt. 

"Alt på det rene har ordnet vores 40 opgange igennem flere år hvilket vi er godt tilfredse med. Skulle der forekomme en enkelt smutter retter de det omgående".

Forretningsordfører Ole Hemmingsen / Andelsboligforeningen af 1941