Profil

Servicevirksomhed til erhverv, industri og private

om dit servicevirksomhed til erhverv

Alt på det rene ApS blev grundlagt i 1980

Servicevirksomhed til erhverv, industri og private som leverer serviceydelser inden for rengøring, vinduespolering, trappevask, grønt vedligehold og andre services

Alt på det rene ApS er en servicevirksomhed til erhverv, industri og private, som blev grundlagt i 1980. Med sine mange års erfaring har vi opbygget stor ekspertise i rengøring og ejendomsservice. Alt på det rene ApS har i dag meget stor kapacitet.

Hver dag bestræber vi os på at efterleve vores målsætning, som handler om at være en fleksibel, troværdig og effektiv samarbejdspartner, som ikke går på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde. Vi har også tilknyttede samarbejdspartnere. 

Vi samler på tilfredse kunder

Få et tilbud af din servicevirksomhed på Sjælland og Fyn

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på en ydelse, er du naturligvis velkommen til at henvende dig. Vi skræddersyer et tilbud ud fra dine behov og ønsker. Hør også om vores mange fordele ved en fast og fleksibel serviceaftale, som både sparer dig tid og penge.

"Alt på det rene er meget fleksible. Ringer vi efter dem, er de her i løbet af få timer og har vi brug for andre ydelser leverer de fra dag til dag. Fleksibilitet er vigtig for os og det er de i højeste grad".

Aktivitetschef Jan L. Saaby

Vi tilbyde en alt-i-én aftale

Vidste du at...

Alt på det rene ApS blev grundlagt i 1980 af Jens og Anita Nielsen. Der dækkes alle områder inden for branchens felt. Heriblandt opgaver, såsom rengøring, vinduespolering, tæpperens, grønt vedligehold, snerydning, opskuring og polering af gulve samt meget mere.