Specialopgaver

Opskuring og gulvpolering

Opskuring og polering

Opskuring og gulvpolering i høj kvalitet

Ved en kombination af opskuring og polering er du garanteret et skinnede rent resultat med blanke gulvoverflader

Hos Alt på det rene ApS udfører vi effektiv opskuring og polering. Disse behandlinger er med til at efterlade gulvet rent, slidstærkt og endnu mere holdbart. 

Er du kunde hos os, og har en eksisterende aftale, har du altid mulighed for at tilvælge denne type behandling, hvis du får behov for en opskuring og polering. 

Opskuring

Hos Alt på det rene ApS tilbyder vi opskuring af gulve. Opskuring af gulve er en metode, hvor man virkelig ønsker at gå i dybden med en grundig rens af gulvet. En opskuring ses tydeligt og det efterlader gulvet rent og pænt.

Polering

Efter en opskuring er det oplagt med en polering af gulvet. Polering er en metode, hvor man polerer gulvet for at danne blanke gulvoverflader. En polering efterlader gulvet endnu stærkere, mere solidt og slidstærkt.

Få et tilbud på opskuring og polering

Få et tilbud på opskuring og polering af gulve

Er du kunde hos os, og har en eksisterende aftale, har du altid mulighed for at tilvælge denne type behandling, hvis du får behov for en opskuring og polering. Vi varetager også enkeltydelser.

Opskuring og polering af gulve

Metoder, udstyr og kvalitetskontrol

Vi vægter i høj grad at være opdateret på de nyeste metoder og teknikker inden for opskuring og polering

Hos Alt på det rene ApS har vi altid det nyeste udstyr og de nyeste metoder til at udføre opskuring og polering. Vi benytter udelukkende de bedste materialer på markedet, samt vi benytter produkter, der er af den bedste kvalitet for at sikre et holdbart resultat.

Vi garanterer altid et resultat, der er af den bedste kvalitet. I den forbindelse udføres der løbende kvalitetskontrol på vores udførte arbejde. Det er kundens sikkerhed for et genkendeligt resultat af kvalitet – hver gang. Det skal være trygt at være kunde hos os.